Bouw

Winst van het niet bouwen - beeld folder
Activiteit
Inschrijven is niet meer mogelijk. Het symposium is volzet.
Activiteit
Op zondag 6 mei organiseert de Confederatie Bouw voor de 12de keer Open Wervendag. Bouwbedrijven stellen dan hun werven open voor het grote publiek en plaatsen hun passie en vakmanschap in de kijker.
Activiteit
Kamp C organiseert op 19 april een inspiratieavond over aannemerloos bouwen. 
Krantenartikel
Nu hebben ze er genoeg van. De architecten dreigen met juridische acties tegen de overheid. Het digitale platform waarop ze bouw- en andere vergunningen verplicht moeten indienen, werkt van geen kanten.
Krantenartikel
Nieuws vanop de bouwwerf: hout en baksteen zijn dé materialen van de 21ste eeuw. Ze laten zich aanpassen, herwerken en recycleren. De expo ‘Ensembles’ breekt een lans om het vakmanschap in ere te herstellen. 
Krantenartikel
Hét materiaal dat een revolutie voor het 21ste-eeuwse bouwen inluidt, is... hout. Tot voor kort werd het geprezen als warm, aangenaam en naturel, maar scheerde het verder geen hoge toppen.
Krantenartikel
Het Optima-schandaal gaat niet alleen over boten, bankiers en politici die zich verbranden aan een graaicultuur.
Krantenartikel
’Er is iets grondig mis met de Gentse vastgoedsector.’ Dat stelt architect Marc Dubois, verbonden aan de KU Leuven. ‘Er heerst een omerta onder architecten, maar ik kan vrij spreken.’
Krantenartikel
’Totaal onterecht’, vindt John Bontinck de kritiek dat zijn architectenbureau te nauwe banden zou hebben met het Gentse stadsbestuur. Hij verdedigt ook burgemeester Daniël Termont.
Krantenartikel
Bontinck is een naam als een klok in Gent. Het architectenbureau beslaat vier generaties en duikt op in zowat elk vastgoedproject. Een voorbeeld van normvervaging? Of vangen hoge bomen nu eenmaal veel wind?

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub