Landschapsarchitectuur

Activiteit
Shift architecture urbanism werd in 2005 opgericht en bestaat uit Harm Timmermans (1975), Oana Radeş (1977) en Thijs van Bijsterveldt (1981).
Activiteit
Landschappen, de succesvolle tentoonstelling van landschapsarchitect Bas Smets door het Vlaams Architectuurinstituut en deSingel is nu in Charleroi te zien in het kader van het festival Asphalte.
the future commons 2070 - een visie op de zee
Activiteit
De vitrine met ‘The future commons 2070’ past in de reeks initiatieven die het VAi ondernam rond ontwerpmatig denken van onze zee en haar kustzone.
Nieuws
Bureau Bas Smets heeft met zijn ontwerp voor The Mandrake hotel in Londen de Ahead Gobal Award gewonnen in de categorie ‘Landscape and Outdoor Spaces’. 
Activiteit
Vanaf 21 september buigt de tweede editie van de Brussels Urban Landscape Biennial (BULB) zich over de steeds alarmerender problematiek van overstromingen in verstedelijkt gebied.
Nieuws
De organisatie Art & Jardins Hauts-de-France en la Mission du Centenaire de la Première guerre mondiale roept Belgische (landschaps)architecten op om zich kandidaat te stellen om het project Jardins de la Paix te ontwerpen.
Activiteit
A+ en Bozar organiseren op 6 december een lezing door Günther Vogt. De landschapsarchitecten van Vogt (Zürich, Londen en Berlijn) tekenden sinds de oprichting in 2000 voor talloze projecten in Europa.
Activiteit
De tentoonstelling 'De uitvinding van het landschap.
Activiteit
Landschapsarchitect Bas Smets geeft op 22 september een lezing als opening van de tentoonstelling 'De uitvinding van het landschap: een verhalend onderzoek".
Nieuws
De School of Arts van de Hogeschool Gent, bestaande uit de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten (KASK) en het Koninklijk Conservatorium, is op zoek naar twee gastdocenten tuin- en landschapsontwerp (2x40%).

Pagina's

Corporate partners

Retail Estates

Cultural partners

hier niet aan komen aub