hero-image
Architectuurboek Vlaanderen (Beeld: Vlaams Architectuurinstituut)
call for projects
Architectuurboek Vlaanderen N°16

In het najaar van 2024 publiceert het Vlaams Architectuurinstituut (VAi) de zestiende editie van het Architectuurboek Vlaanderen. Dit boek brengt elke twee jaar de meest spraakmakende architectuur uit Vlaanderen en Brussel in kaart. Voor elke editie brengt het VAi een nieuwe redactieraad samen. De Call for Projects vormt het startschot voor een intensief redactieproces richting de inhoudelijke samenstelling van het boek.

We nodigen architecten, opdrachtgevers, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten, kunstenaars, onderzoekers en instituten uit om projecten in te zenden.

Dien vóór 11.08.2023 jouw project(en) in.

lees alles over de call
Instagram   Facebook   LinkedIn X
Jan Van Rijswijcklaan 155
2018 Antwerpen
info@vai.be
T +32 (0)3 242 89 70
logo vlaanderen
Structurele partners
DE SINGEL Reynaers B2 B liggend pos rgb grey Febelcem Gyproc z w Bulo Stone 2018 Wienerberger Forster klein r Niko ill 85 Zwart No Baseline COSENTINO LOGO BLACK 02
Deze gratis nieuwsbrief wordt uitgegeven door het Vlaams Architectuurinstituut. Doorsturen naar geïnteresseerden is toegestaan. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u eerder opgaf dat u op de hoogte wenste te blijven van de initiatieven van het Vlaams Architectuurinstituut of omdat een kennis hem naar u doorstuurde. Voor deze nieuwsbrief worden betrouwbare bronnen gebruikt. De uitgever is niet verantwoordelijk voor oneigenlijk gebruik door derden. Het Vlaams Architectuurinstituut is niet verantwoordelijk voor eventuele weergave van foute informatie. Het VAi behoudt het recht de gemelde informatie al dan niet te publiceren in de nieuwsbrief. Het VAi geeft de beschikbare informatie door, maar claimt geen volledigheid.