Oproep

Herita zoekt (restauratie)architecten

Herita lanceert een oproep voor de samenstelling van twee architectenpools voor grote en kleine opdrachten. Het is de bedoeling om met telkens acht (restauratie)architecten een raamovereenkomst aan te gaan waarbinnen boeiende en uitdagende architectuuropdrachten kunnen worden toegewezen.

Herita zoekt (restauratie)architecten

Grote en kleine opdrachten

Met grote opdrachten worden projecten bedoeld met een geraamde bouwkost boven € 500.000. Met kleine opdrachten verwijzen we naar projecten met een geraamde bouwkost tot en met € 500.000. De deelopdrachten hebben betrekking op de restauratie van de waardevolle en historische plekken en gebouwen in het beheer van Herita. De deelopdrachten zijn onder andere restauratieopdrachten, interieuropdrachten, onderzoek naar kleinschalige nieuwbouwvolumes, haalbaarheids- en herbestemmingsstudies, masterplannen, beheersplannen of een combinatie van voorgaande opdrachten. Via deze weg wenst Herita vzw haar kwetsbare monumenten te restaureren en te bewaren voor toekomstige generaties.

Meer informatie over de architectenpool vind je via onderstaande links. Je kan er ook de selectieleidraad downloaden. Voor vragen en inlichtingen kan je mailen naar nele.vranken@herita.be. Hou rekening met de deadlines voor de de aanvragen tot deelneming!

Praktisch

  • DEADLINE:

    17 & 18.04.2023