FAQ

Vlaams Architectuurinstituut in De Singel (Beeld: Eline Ros)

Waar kan ik tickets kopen?

Op de website van het Vlaams Architectuurinstituut vind je op de activiteitenpagina zelf alle praktische info voor het boeken van tickets voor een activiteit. De registratie gebeurt ofwel via het online ticketplatform van DE SINGEL, ofwel via een online registratieformulier of tenslotte via het platform van één van onze partners.

Is registratie verplicht om deel te nemen aan een activiteit?

Het aantal plaatsen is naargelang de activiteit beperkt in aantal, daarom is registratie voor deelname aan een activiteit meestal verplicht. De registratie gebeurt ofwel via het online ticketplatform van DE SINGEL, ofwel via een online registratieformulier op de website van het VAi of tenslotte via het platform van één van onze partners.

Zijn kinderen toegelaten in de expo?

De tentoonstellingen van het Vlaams Architectuurinstituut zijn toegankelijk voor kinderen van alle leeftijden. Meer nog, het VAi organiseert meerdere malen per jaar speciale familiedagen waarop gezinnen en kinderen extra welkom zijn. Lees meer info en bekijk de agenda. (link naar projectpagina Kindereiland)

Hoe kan ik een boek kopen?

Via de Publicaties-pagina op de website van het Vlaams Architectuurinstituut zie je een overzicht van alle VAi-publicaties. Kies het boek dat je wil bestellen en klik op de bestelknop om het te kopen.

Nog vragen?

Contacteer ons op info@vai.be.