Nieuws

Het architectuurseizoen 2016-17 ziet er weer veelbelovend uit.
BOZAR organiseert in samenwerking met het Estonian Centre of Architecture een uitwisselingsprogramma voor architecten uit België en Estland.
Eind oktober 2016 lanceerde het Team Vlaams Bouwmeester een oproep tot kandidatuurstelling voor de Vlaams Bouwmeester expertengroep.
In het kader van de actualisatie van het strategisch ruimtelijk structuurplan wenst de stad Antwerpen een onderzoek rond wonen op te starten. De uitdagingen op het vlak van wonen in de stad zijn groot.
Sinds enkele jaren beschikt de stad Antwerpen over eigen procedures voor het aanstellen van ontwerpers, waarbij het streven naar ruimtelijke kwaliteit gecombineerd wordt met snel en licht aanbesteden.
Wil jij graag jouw expertise inzetten om de doorstroming van fietsers en voetgangers langs het kanaal te verbeteren?
De nieuwe kwaliteitskamer Gent is op zoek naar kandidaten met ervaring in de expertisegebieden architectuur, stedenbouw, erfgoed, landschappen en publieke ruimte.
De Meesterproef 2017, uitgeschreven door de Vlaams Bouwmeester, wil een nieuwe generatie ontwerpers warm maken om ambitieuze, kwaliteitsvolle hedendaagse interventies te helpen realiseren en zo frisse ideeën te genereren voor een creatieve omgang
De provincie Vlaams-Brabant organiseert in 2017 opnieuw de tweejaarlijkse architectuurprijs Patrimonium voor de toekomst. Deze editie focust op ‘wonen’. 
Architecten of interieurarchitecten met een gerealiseerde renovatie in hun portfolio kunnen inschrijven tot 28 februari voor de nieuwe editie van de Vlaamse Renovatiedag op zondag 28 mei 2017.

Pagina's

Structural sponsors

AG Real Estate
RG Tegel

Project sponsors

Cultural partners

hier niet aan komen aub