Tentoonstelling

BWMSTR Label 028 Stedelijke natuur

(Beeld: BWMSTR Label 028 Stedelijke natuur © Leonie Jacqmain)
Copyright
15 november 2023 - 17 maart 2024
DE SINGEL (Ticketbalie)
Antwerpen

In de tentoonstelling Stedelijke natuur richten ontwerpbureaus 1010, Fallow en Grue zich op het verleden, het heden en de toekomst van de natuur in de architectuurproductie. Ze tonen hoe Léon Stynen en Paul De Meyer, de architecten van De Singel, naar het gebouw keken in relatie tot het landschap. Hoe verovert de natuur vandaag haar plekje in en rond het gebouw? Welke relaties tussen kunstmatig en natuurlijk leven mogen we in de toekomst verwachten?

Audio-opname vernissage
Beluister de audio-opname van de presentatie en het panelgesprek.(taal: Engels) Tijdens de opname kijk je naar sfeerbeelden van het avondprogramma.

Audio-opname dubbellezing
Beluister de audio-opname van de dubbellezing.(taal: Engels) Tijdens de opname kijk je naar sfeerbeelden van het avondprogramma.

Praktisch

 • DATUM:

  14.11.2023 - 17.03.2024

 • VERNISSAGE:

  14.11.2023 om 20:00u

 • LOCATIE:

  DE SINGEL, naast ticketbalie

 • ADRES:

  Desguinlei 25, 2018 Antwerpen

 • TOEGANG:

  gratis, zonder inschrijving

In alle zalen van DE SINGEL zijn er plaatsen voorbehouden voor rolstoelgebruikers. Gelieve op voorhand contact op te nemen met tickets@desingel.be, dan voorzien we een plaats. Om de zalen te bereiken kan je gebruik maken van een lift. Kom binnen via de hoofdingang van DE SINGEL en begeef je langs de helling links van de trap om de lift te nemen. Meer info over de toegankelijkheid