Publicatie

Mis niets van het vernieuwde Lampens-boek

Met de langverwachte heruitgave van Juliaan Lampens. 1950 - 1991 in het vooruitzicht, brengt het Vlaams Architectuurinstituut jou graag als eerste op de hoogte van belangrijke updates, waaronder de publicatiedatum.

Toen deSingel in 1991 het architecturale oeuvre van Juliaan Lampens (1926 - 2019) uitvoerig belichtte in een overzichtstentoonstelling, nam zijn bekendheid een vlucht. Voor die gelegenheid werd ook een catalogus gepubliceerd waarin de hand van de meester aanwezig is in elk facet. De heruitgave bewaart dat unieke karakter en is voorzien van enkele aanvullingen, waaronder een actuele biografie.

Op zaterdag 14 december organiseerde het VAi in samenwerking met de familie Lampens een laatste eerbetoon aan de architect.

Schrijf je hieronder in en ontvang alle nieuwtjes over Juliaan Lampens. 1950 - 1991.

Door je in te schrijven voor deze lijst, geef je het Vlaams Architectuurinstituut en deSingel de toestemming om jouw persoonsgegevens te verwerken met oog op de organisatie en evaluatie van deze activiteit. De persoonsgegevens worden niet gedeeld met derden.
/
By subscribing for this list, you authorize the Flanders Architecture Institute and deSingel to process your personal data in order to organize and evaluate this activity. Personal data will not be shared with third parties.