Project

Festival van de architectuur 2023

05.09.2023 - 10.09.2023
Antwerpen

Voor deze vierde editie keert het Festival van de architectuur terug naar zijn thuisstad Antwerpen. Met Een speelveld als thema nodigen het Vlaams Architectuurinstituut en DE SINGEL iedereen uit om voor één keer de regels los te laten en inventief om te gaan met wat er al is.

Meer info op festivalvandearchitectuur.be

Festival van de architectuur 2023

Het Festival van de architectuur: wat is dat nu eigenlijk?

Tijdens het tweejaarlijkse Festival van de architectuur laten we iedereen vier dagen lang proeven van architectuur in de breedste zin van het woord. Waarom is het zo belangrijk dat onze leefomgeving goed ontworpen is? En wat betekent dat, ‘een goed ontworpen leefomgeving’? Daar willen we het over hebben tijdens het Festival van de architectuur. Met architecten, ontwerpers, kunstenaars en beleidsmakers … maar vooral met jou.

Benieuwd naar wat dat betekent? Check dan de website via festivalvandearchitectuur.be

Vertel het verder!

Via een reeks festivalnieuwsbrieven houden we je op de hoogte van alles wat op stapel staat. Ken je nog iemand met een hart voor spel? Aarzel vooral niet om deze pagina door te sturen.

Mis geen enkel festivalnieuws! Volg het van nabij op Instagram en Facebook. Deel onze social posts met de hashtag #festivalvandearchitectuur2023 of tag het Vlaams Architectuurinstituut.

Praktisch


Dank aan de spelers van de Nationale Loterij: dankzij hen steunt de Nationale Loterij dit jaar opnieuw het Festival van de architectuur van de vzw Vlaams Architectuurinstituut.